Schoonheidssalon Chantal - Anti-age, Huidverbetering, Totale ontspanning
Gelaatsbehandelingen
 
Behoud de schoonheid van uw huid!
De grote verscheidenheid aan cabineconcepten van MARIA GALLAND maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.
 
 
Beautyhour  €59-,
Beautyhour €59-,
Klassieke behandeling aangepast aan het huidtype : Reiniging, peeling, zuiverend masker, epileren van de wenkbrauwen, evt. onzuiverheden etc. verwijderen, concentraat, oogmasker, crèmemasker, afsluitende dagverzorging met massage.
Soin Masque Modelant   €72-,
Soin Masque Modelant €72-,
De miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin Thalasso Visage   €72-,
Soin Thalasso Visage €72-,
Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!
Soin Cocon   €72-,
Soin Cocon €72-,
Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.
De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Infiniblanc  €68,50-,
Infiniblanc €68,50-,
Hyperpigmentatie kan worden veroorzaakt door UV-stralen, een verhoogde aanmaak van melanine bij het ouder worden of door veranderingen in de hormoonhuishouding. Infiniblanc is een anti-aging behandeling / verzorging tegen hyperpigmentatie met een zeer doeltreffende en intensieve werking, gecombineerd met verzorgende texturen en een frisse, ingetogen geur. Pigment en ouderdomsvlekken worden optimaal behandeld en tegelijkertijd een uitstekende antirimpel werking. Het resultaat : een doeltreffende anti-aging verzorging voor een gelijkmatige, egale teint.
Soin Profilift   €75-,
Soin Profilift €75-,
"Lifting"-effect, dieptewerking en ontspanning - de verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten. In slechts 60 minuten wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd.
Na een grondige reiniging volgen professionele gezichtsmassages:
de succesvolle combinatie van Oosterse massagegrepen, geïnspireerd door "Shiatsu" met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. Daar werken ze verlies van stevigheid gericht tegen. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.
Soin Mille Lumiere   €120-,
Soin Mille Lumiere €120-,
SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 CRÈME MILLE en de 1010 SÉRUM MILLE gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!
Soin Modelant Mille  €95-,
Soin Modelant Mille €95-,
Exclusieve behandeling om de huid intensief te verstevigen met een langhoudend lifting effect. Intensief vochtherstellend. Verwarmde behandeling. Duur van de behandeling : ca. 75 min.
Soin Thalasso Mille  €95-,
Soin Thalasso Mille €95-,
Behandeling om het evenwicht van de huid te herstellen en voor intensieve vochttoevoer. Egaliserend en verkoelend. Geeft u een onovertroffen weldadig gevoel. Duur van de behandeling : ca. 75 min.
Soin Purete  €55-,
Soin Purete €55-,
Schoonheid tot in de diepte van de poriën en een puur gevoel van welzijn: SOIN PURETÉ verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig.
Een prettige gezichtsmassage met een heerlijk geurende gel-crème verwent uzelf en uw huid. Deze wordt ondersteund met een evenwichtherstellende drukpuntmassage, kalmerende effleurages en massagegrepen, die afkomstig zijn van shiatsu - pure ontspanning! De huid ziet er direct door en door schoon uit, de poriën worden verfijnd en een ongewenste vetglans verdwijnt.

L' Homme Galland  €60-,
L' Homme Galland €60-,
De gezichtsbehandeling SOIN HOMME GALLAND stimuleert de mannenhuid en maakt haar heerlijk fris. De HOMME GALLAND-powerwerkstof R.T. Arctic beschermt de huid tegen stress en negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden – glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat ze kan ontspannen.
Rug/nek/schoudermassage €27-,
Rug/nek/schoudermassage €27-,
Full Bodymassage €45-,
Full Bodymassage €45-,
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint